Nejlepší rány z Genesis Scottish Open

DP World Tour
Nejlepší rány z Genesis Scottish Open

Hole-in-one, parádní rány ve finálové rundě na poslední jamce i úchvatná záchranná rána Viktora Hovlanda. Pojďte se společně s námi podívat na pět nejpovedenějších ran Genesis Scottish Open. 


Nicolas Colsaerts ve druhém kole na čtrnácté jamce zaznamenal jediné hole-in-one turnaje. Posléze zapsal další eagle na šestnáctce, přesto mu to nakonec na cut nestačilo, neboť v prvním kole zahrál za +3.

Ve finálové rundě se o parádní rány postarali Robert MacIntyre a Rory McIlroy. Obě rány byly k vidění na osmnáctce, v obou případech šlo o druhý úder a v obou případech z toho bylo birdie. Zatímco ale MacIntyre si svým birdie dal šanci na titul, McIlroy mu tuto příležitost vzal.

Naprosto úchvatnou ránu nám ve druhé rundě předvedl Viktor Hovland. Z vysokého porostu vytáhl geniální úder, který taktéž skončil birdie. Jako poslední se do výběru DP World Tour dostal Švéd Ludwig Aberg, který také nebyl daleko od esa.

A to na čtyřparu! 301. hráč světa zahrál pohodlný eagle, ani jemu ale tato parádní rána ke cutu nestačila. Podobně jako Colsaertsovi i Abergovi scházel jediný úder k víkendu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený DP World Tour (@dpworldtour)