Tři neděle bez golfu. Nyní Napoleaová ve Španělsku ukořistila čtvrtou pozici

Tři neděle bez golfu. Nyní Napoleaová ve Španělsku ukořistila čtvrtou pozici

Po senzačním vítězství na Amundi German Masters se Kristýna Napoleaová nemohla dostat do správného tempa a třikrát v řadě měla v neděli volno. Včera ale na La Sella Open bojovala o vítězství a nebyla vůbec daleko. 


Po triumfu v Německu to Kristýně Napoleaové příliš nešlo. V neděli měla volno třikrát po sobě, po neúspěšném turnaji v Česku neprošla cutem ani ve Finsku a Anglii. Nyní si ale spravila chuť.

Sedmadvacetiletá česká hráčka v La Sella Golf Resortu ve španělském Alicante upsala během tří kol devět ran a obsadila parádní dělenou čtvrtou pozici. Ve finálové rundě zahrála dvě rány pod par a stejný počet úderů scházel Napoleaové k play-off.

O titul si to se skóre -11 rozdali domácí Nuria Iturrios a Němka Laura Fuenfstueck. Nakonec na druhé play-off jamce uspěla druhá hráčka Czech Ladies Open z roku 2021, tedy domácí Iturrios.

Cutem na La Sella Open prošla také Klára Davidson Spilková. Ta odehrála skutečně pozoruhodný turnaj, neboť ve všech třech kolech zahrála v paru. Během celého turnaje si připsala pět bogey, stejný počet birdie a bere dělenou pětatřicátou příčku.