Spilková na úvod Scottish Open v paru, Napoleaová s Melichovou musí zabrat

Klára Spilková
Spilková na úvod Scottish Open v paru, Napoleaová s Melichovou musí zabrat

Klára Davidson Spilková rozjela Women's Scottish Open solidně a po prvním kole v paru dělí čtyřiadvacátou pozici. To Kristýna Napoleaová a Jana Melichová musí zítra zabrat. 


Ani jednou se Klára Davidson Spilková nedostala do červených čísel. Vždy musela dohánět manko, nakonec ale úvodní rundu na Women's Scottish Open odehrála v paru. První bogey zahrála Spilková na čtyřce, další přidala na sedmičce, ale na závěrečné jamce první devítky konečně uhrála birdie.

Na jedenáctce se vrátila na počáteční skóre, ovšem během dalších čtyř jamek opět ztratila dvě rány. Na šestnáctce a sedmnáctce byla ale Spilková úspěšná a díky těmto závěrečným zásahům dělí čtyřiadvacátou pozici.

Společně se Spilkovou s v jednom flightu představila Kristýna Napoleaová. Té ale první kolo i přes tři zásahy příliš nevyšlo. Na osmičce zahrála double-bogey, přidala dalších pět ztrát a pokud chce projít do víkendu, bude muset na Dundonald Links zabrat.

Stejně tak Jana Melichová, která v prvním kole zahrála dvě birdie a šest bogey. I ona se tak po odehrání osmnácti jamek krčí na děleném 92. místě. V čele je Japonka Hinako Shibuno, která bez jediné chyby upsala osm ran. Druhá Madelene Sagström ztrácí dva údery.