Neuvěřitelné startovní pole pro Czech Masters! Dorazí Sabbatini, Harrington i Lowry

D+D Real Czech Masters
Neuvěřitelné startovní pole pro Czech Masters! Dorazí Sabbatini, Harrington i Lowry

Czech Masters už za necelé dva týdny napíše svou devátou kapitolu a organizátoři turnaje v posledních dnech a hodinách oznámili další hvězdné hráče, kteří na Albatross dorazí. 


Již dříve majitel promotérské společnosti Relmost Petr Dědek oznámil, že se na Albatrossu poprvé v kariéře představí Luke Donald a také Francesco Molinari.

Nyní je zřejmé, že se bude jednat o nejlépe obsazené Czech Masters v historii. Na začátku tohoto týdne ohlásili organizátoři turnaje, že za dva týdny budou přítomni také Pádraig Harrington, Thorbjørn Olesen, Rasmus Højgaard, Rory Sabbatini, Rafael Cabrera-Bello, Pablo Larrazábal, Adrian Meronk, Maximilian Kieffer, Stephen Gallacher a Jamie Donaldson.

Harrington byl hlavní hvězdou Czech Masters v letech 2018, 2019 a 2021. Cutem prošel ve všech třech případech, nejlépe skončil druhý hned při své první účasti.

Irský golfista předvádí letos vynikající výkony a pod dohledem kapitána evropského týmu pro Ryder Cup Luka Donalda by rád zabojoval o možnou divokou kartu pro souboj Evropy a Spojených států amerických.

Tohoto klání by se velmi rád zúčastnil i Rasmus Højgaard, jenž nedávno triumfoval na domácí půdě a není daleko ani od přímé kvalifikace do Říma. Stejnou pozici má také Adrian Meronk, který v Marco Simone Golf & Country Clubu v květnu ovládl turnaj DP World Tour.

Co se týče oznámených jmen, stále nejsme u konce. Dnes totiž bylo oznámeno, že Czech Masters uvítá také další hvězdnou dvojici ostrovních golfistů. Vysoký Újezd od 24. do 27. srpna uvidí také Shanea Lowryho a Roberta MacIntyrea.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený D+D REAL CZECH MASTERS (@czechmastersofficial)

Oba hráči taktéž bojují o Ryder Cup a příležitost získat na poslední chvíli potřebné body neodmítnou. Lowry je majitelem Klaretového džbánu pro vítěze The Open z roku 2019, loni vyhrál BMW PGA Championship a aktuálně je třicátým hráčem světového žebříčku.

Ani Robert MacIntyre v letošní sezóně dosud nevyhrál, na svém kontě má ale několik parádních umístění. V TOP 10 skončil hned pětkrát a nejlepší představení nám ukázal ve Skotsku. Na domácí půdě bojoval o vítězství a nebyl od něj vůbec daleko. Po dvou fantastických ranách ale generálku na The Open ovládl Rory McIlroy.