McIlroy po bezchybném kole společně s Harmanem vévodí BMW Championship

PGA TOUR
McIlroy po bezchybném kole společně s Harmanem vévodí BMW Championship

Včera odstartoval druhý podnik play-off FedEx Cupu, BMW Championship. Nejlépe do něj vstoupili Rory McIlroy a Brian Harman, rozdíly jsou ale zcela minimální. 


Pokud by se na pořadí již nic nezměnilo, Rory McIlroy by šel do čela FedEx Cupu a Brian Harman by skočil na druhou pozici. McIlroy zahrál čisté kolo s pěti birdie, na jedné z jamek ukázal i neuvěřitelnou záchranu a parádní chip-in.

Harman na dvanáctce ránu ztratil, oproti světové dvojce ale trefil šest birdie. Je nicméně jasné, že pořadí se měnit bude. Jen o ránu hůře zahrálo dalších šest golfistů v čele se světovou jedničkou Scottiem Schefflerem.

O úder zpět jsou také Rickie Fowler, Matt Fitzpatrick či vítěz U.S. Open Wyndham Clark. Na skóre -3 najdeme Collina Morikawu, Coreyho Connerse či Camerona Younga, pod par na úvod BMW Championship zahráli i Sungjae Im, Jon Rahm, Jordan Spieth, Jason Day či Viktor Hovland.

Ránu dne na hřišti Olympia Fields Country Club obstaral Sahith Theegala, jenž na čtyřparové čtrnáctce trefil parádní hole-out do eaglu.