Pasta se dočkal! Po třetím místě z loňského roku tentokrát ovládl exhibici před Czech Masters. Zářil Zuska

D+D Real Czech Masters
Pasta se dočkal! Po třetím místě z loňského roku tentokrát ovládl exhibici před Czech Masters. Zářil Zuska

David Pastrňák nejprve zavítal na fotbalové střetnutí pražské Slavie a ostravského Baníku a následně se stejně jako loni zúčastnil golfové exhibice na Vltavě dva dny před devátým ročníkem Czech Masters. A tentokrát se radoval z vítězství.


David Pastrňák i přes porážku ostravského Baníku na půdě českého vicemistra zavítal na Občanskou plovárnu s úsměvem na tváři a svým optimismem a energií vyčaroval úsměv i na dalších účastnících golfové exhibice na Vltavě.

Loni obsadil útočník Bostonu Bruins se svým týmem třetí pozici, video jeho golfových dovedností se ale stalo tím nejsledovanějším na instagramovém profilu Czech Masters.

Nyní už se havířovský rodák dočkal a se svým „Pasta týmem“ soutěž o 20 tisíc korun pro školu, kterou zastupoval jeden ze žáků, ovládl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený D+D REAL CZECH MASTERS (@czechmastersofficial)

Pastrňák prvním pokusem získal pro svůj tým jeden bod a stejně dopadla i druhá rána nejlepšího českého hráče v NHL.

V jeho týmu se následně pěti body prezentoval žák Základní školy Lyčkovo náměstí v Karlíně Lukáš Fučík, agent Aleš Volek přidal dalších pět bodů a to nejlepší na závěr si schoval aktuálně český hráč číslo jedna Jiří Zuska.

Ten na improvizovaný green poslal všechny tři míčky, pro Pasta team získal jedenáct bodů a s celkovým součtem třiadvaceti bodů se tento tým mohl radovat z vítězství.