Zuska si zahraje s Harringtonem, Donald bude z první řady sledovat MacIntyrea

D+D Real Czech Masters
Zuska si zahraje s Harringtonem, Donald bude z první řady sledovat MacIntyrea

Aktuálně nejlepší český golfista Jiří Zuska si v úvodních dvou kolech Czech Masters zahraje po boku Pádraiga Harringtona a Adriana Otaeguiho. Luke Donald z pozice kapitána pro evropský výběr Ryder Cupu bude z nejbližší možné vzdálenosti sledovat Roberta MacIntyrea. 


Organizátoři devátého ročníku Czech Masters zveřejnili jednotlivé flighty pro následující dva dny. V úvodních dvou kolech bude mít z českých hráčů nejzářivější flight jednoznačně Jiří Zuska.

Ten sice na tiskové konferenci projevil zájem hrát se svými kamarády z univerzity, Ludvigem Abergem, Mattim Schmidem a Johnem Murphym, v prvních dvou kolech na něj ale čekají Pádraig Harrington a Adrien Otaegui.

Ve čtvrtek zahájí Zuska své kolo ve 13:20 z jedničky, o deset minut později jej bude následovat Filip Mrůzek, který bude mít po svém boku taktéž dva skvělé golfisty, Eddieho Pepperella a Victora Péreze, který usiluje o nominaci pro Ryder Cup.

Před momentálně nejlepšími českými golfisty to ale bude nářez. Od 12:40 do 13:10 odstartují z jedničky čtyři hvězdné flighty. 

Vše odstartuje trio Antoine Rozner - Marcel Siem - Julien Brun, následovat bude Edoardo Molinari, Yannik Paul a Rasmus Hojgaard a poté už na řadu přijde největší hvězda letošního ročníku Francesco Molinari. Ten se potká v úvodních dvou rundách s Nicolaiem Hojgaardem a Ludvigem Abergem.

Ve 13:10 se poté diváci mohou těšit na Adriana Meronka, Thorbjörna Olesena a Shanea Lowryho. Zde se bude mocně bojovat již o zmíněný Ryder Cup.

Co se týče kapitána Evropy pro Ryder Cup, ten odstartuje zítra už v osm hodin ráno z desítky a po svém boku bude mít Luke Donald Alexandera Björka a Roberta MacIntyrea, který by taktéž velice rád v Římě startoval.

Kompletní tee-time pro úvodní kolo naleznete zde