První foursomy odhaleny. Mimo zůstávají Koepka, Spieth i Fitzpatrick

Ryder Cup
První foursomy odhaleny. Mimo zůstávají Koepka, Spieth i Fitzpatrick

V 7 hodin a 35 minut ráno odstartuje Ryder Cup 2023. Svým foursomem jej načnou Tyrrell Hatton a Jon Rahm na jedné straně a Scottie Scheffler se Samem Burnsem na té druhé. 


44. ročník Ryder Cupu odstartuje zítra v 7:35 našeho i italského času. Na hřišti Marco Simone Golf and Country Club se do boje mezi Evropou a Spojenými státy americkými jako první pustí Tyrrell Hatton a Jon Rahm proti Scottiemu Schefflerovi a Samu Burnsovi.

Druhý foursome odstartuje o patnáct minut později a Viktor Hovland s Ludvigem Abergem vyzvou Maxe Homu a Briana Harmana. Za dalších 15 minut se premiéry dočká také Sepp Straka, který bude hrát po boku Shanea Lowryho. Proti nim se postaví Collin Morikawa a Jordan Spieth.

Poslední čtveřici budou tvořit opravdu hvězdná jména. Rory McIlroy se společně s Tommym Fleetwoodem pokusí vytvořit "McWood", již sehrané duo Patrick Cantlay - Xander Schauffele ale rozhodně nebude jednoduchou překážkou.

Volno v pátek dopoledne tak mají na americké straně Brooks Koepka, Justin Thomas, Jordan Spieth a také Wyndham Clark, z Evropanů budou dění úvodního dopoledne sledovat zpovzdálí Robert MacIntyre, Justin Rose, Nicolai Hojgaard i Matt Fitzpatrick.