Na Hero World Challenge bez McIlroye a Rahma. A co Woods?

Tiger Woods
Na Hero World Challenge bez McIlroye a Rahma. A co Woods?

Začátkem prosince proběhne už tradiční turnaj Tigera Woodse Hero World Challenge. Zúčastní se jej osm hráčů z elitní světové desítky, scházet zřejmě budou jen Rory McIlroy a Jon Rahm. A jak na tom je samotný Woods?


Osm z deseti nejlepších světových hráčů nechybí ve startovním poli Hero World Challenge. Na Bahamách se od 30. listopadu do 3. prosince nepředstaví pouze Rory McIlroy a Jon Rahm, i když je možné, že některý z nich nakonec v New Providence bude startovat.

Oznámeno totiž bylo devatenáct jmen, to poslední dvacáté ale schází. Ve startovním poli zatím není ani Tiger Woods, jak jsme ale již uvedli, zbývá oznámit ještě jedno jméno.

Woods na svém turnaji naposledy startoval v roce 2019, kdy skončil na čtvrté pozici. Favoritem turnaje je jednoznačně Viktor Hovland, vítěz FedEx Cupu a dvojnásobný vítěz Hero World Challenge. Letos bude usilovat o třetí triumf v řadě.

Nechybí ani světová jednička Scottie Scheffler. Ten zde ještě titul nezískal, v posledních dvou letech ale vždy skončil za Hovlandem. Ve startovní listině najdeme také Patricka Cantlaye, Xandera Schauffeleho, Maxe Homu, Briana Harmana, Maxe Homu, Wyndhama Clarka, Jordana Spietha, Sama Burnse, Collina Morikawu, Rickieho Fowlera a Justina Thomase. 

Na turnaji hvězd tak uvidíme všechny americké hráče z neúspěšného Ryder Cupu. Kromě Hovlanda se z Evropanů můžeme těšit na Matta Fitzpatricka a Seppa Straku.

Poprvé od dubna se v akci objeví Will Zalatoris, který před létem podstoupil operaci vyhřezlé ploténky.