Vzpoura outsiderů! Suh je nečekaně blízko k prvnímu titulu, potíže mu z hvězd může dělat pouze Morikawa

PGA TOUR
Vzpoura outsiderů! Suh je nečekaně blízko k prvnímu titulu, potíže mu z hvězd může dělat pouze Morikawa

Na Zozo Championship se velmi pravděpodobně dočkáme překvapení. V čele turnaje je po třech kolech Justin Suh, jen ránu ztrácí Eric Cole a Beau Hossler. Z hvězd může toto trio ohrozit snad pouze jen Collin Morikawa


Na The Zozo Championship má několik hráčů blízko k premiérovému titulu. Nejblíže je Justin Suh, jenž po třech kolech s -9 vévodí celému turnaji. Jen o ránu zpět jsou Eric Cole a Beau Hossler. I tito Američané na premiérový titul čekají, oba si během své kariéry připsali pouze po jednom neúspěšném play-off.

Překvapení může v Japonsku zatrhnout snad jen pouze Collin Morikawa, který na lídra ztrácí pouhé dvě rány. I on ale úspěch nepoznal už poměrně dlouho, poslední triumf sice přišel na The Open, je ale starý už více než dva roky.

Dalším favoritům se na hřišti Narashino Country Club příliš nedaří. Sahith Theegala je na dělené osmnácté pozici se skóre -1, ránu nad par hrají Rickie Fowler, Xander Schauffele a Nicolai Hojgaard a až v páté desítce je největší domácí hvězda Hideki Matsuyama.