Morikawa ve finále Zozo Championship všechny deklasoval a je definitivně zpátky

PGA TOUR
Morikawa ve finále Zozo Championship všechny deklasoval a je definitivně zpátky

Více než dva roky čekal na titul, a ačkoliv na Zozo Championship rozhodně nebylo nejsilnější startovní pole, můžeme říci, že Collin Morikawa je definitivně zpět. 


Collin Morikawa se na šestý titul z PGA Tour pořádně načekal. Po fantastickém období od léta roku 2019 do léta roku 2021, kdy získal pět titulů včetně dvou majorů, na další úspěch čekal.

Dočkal se v japonském Narashinu, když ve finále Zozo Championship naprosto zdemoloval všechny své protihráče. Morikawa stejně jako v prvním kole neudělal jedinou chybu, sedmkrát zaskóroval a druhého Erica Colea porazil o šest ran. 

Cole má za sebou fantastické období, třikrát z posledních čtyř akcí skončil v TOP 5, nyní ale už myslel na premiérový titul. Ve finálovém kole se ale trápil, odehrál jej pouze v paru a s druhým místem spokojen zřejmě nebude.

Lídr po třech kolech Justin Suh zkolaboval ještě více, zahrál čtyři rány nad par a propadl se až na dělené desáté místo. Neuspěl ani Beau Hossler, ten se také v neděli musel spokojit jen s parem a společně s Colem dělí druhou pozici.