Rozmohl se nám tady takový nešvar. Kvůli sázení potrestáni dva hráči KFT

Rozmohl se nám tady takový nešvar. Kvůli sázení potrestáni dva hráči KFT

V posledních týdnech se s gamblerstvím roztrhl pytel. Po italských fotbalistech a útočníkovi Ottawy Senators si kvůli sázení na PGA Tour vyslechli trest dva hráči z Korn Ferry Tour. 


Záložník turínského Juventusu Nicolò Fagioli byl suspendován na sedm měsíců, Sandro Tonali z Newcastlu na deset měsíců a kvůli sázení se trestu dočkal také útočník Ottawy Senators z NHL Shane Pinto.

Nyní problém s názvem gamblerství proniklo i do golfového světa a kvůli sázení na PGA Tour byli suspendováni dva hráči Korn Ferry Tour. Vince India byl suspendován na šest měsíců s platností od 18. září, Jake Staiano poté na tři měsíce s platností od 11. září.

"Oba hráči si vsadili na turnaje PGA Tour, ale žádný z hráčů nevsadil na turnaj, ve kterém by hrál," stojí v prohlášení PGA Tour na sociální síti X.

India se v minulé sezóně zúčastnil dvaadvaceti turnajů, ovšem ani jednou neskončil v TOP 20. Staiano hrál jen na osmi akcích a v bodování Korn Ferry Tour skončil až na 169. místě. Oba hráči se tak nebudou moci zúčastnit závěrečné fáze kvalifikace o PGA Tour, která se bude konat od 14. do 17. prosince.