Brixi začal v Číně velmi dobře, předčil i McDowella

Brixi začal v Číně velmi dobře, předčil i McDowella

Gordan Brixi zahájil další turnaj Asian Tour velmi dobře a po prvním kole Volvo China Open dělí jednatřicátou pozici. Hned na úvod si navíc připsal cenné skalpy v podobě Graeme McDowella či Jazze Janewattananonda. 


Na Hainan Open cutem neprošel, další turnaj v Číně v rámci Asian Tour ovšem Gordan Brixi zahájil velmi nadějně. V průběhu prvního kola na hřišti Hidden Grace Golf Club zahrál dvě bogey, ale také čtyři birdie, díky kterým se se skóre -2 usadil na dělené jednatřicáté pozici.

Kromě dobrého vstupu si připsal i dva velmi cenné skalpy. O dvě rány hůře totiž odstartoval vítěz U.S. Open z před třinácti let Graeme McDowell, kterému stejné skóre jako Briximu pokazilo double-bogey z pětiparové devítky.

Ještě o ránu hůře svou pouť za osmým titulem z Asian Tour zahájil Jazz Janewattananond, který tak zítra bude bojovat o cut. Zcela jiné problémy má Španěl Eugenio Lopez-Chacarra, znám z LIV Golf.

Vítěz St. Andres Bay Championship z konce srpna třikrát chyboval, nasázel ovšem osm birdie a je jen o ránu za vedoucím Benem Leongem z Malajsie.