Potvrzeno! Woods se vrátí na Hero World Challenge

Tiger Woods
Potvrzeno! Woods se vrátí na Hero World Challenge

Návrat krále je tady! Tiger Woods se poprvé od Masters vrátí mezi elitu a už za dva týdny odehraje Hero World Challenge na Bahamách.


Tiger Woods chyběl od dubnového Masters, kdy odstoupil během třetího kola a o dva týdny později podstoupil operaci na pravém kotníku. Od té chvíle rehabilitoval, v posledních týdnech už byl ale několikrát spatřen na golfovém hřišti při tréninku.

A nyni je jasno. Woods oznámil, že si za dva týdny konečně zahraje soutěžní golf, kdž bude součástí svého turnaje Hero World Challenge na Bahamách. Spolu s ním doplní startovní pole Justin Rose a Lucas Glover, chybět naopak budou původně jmenovaní Xander Schauffele a Patrick Cantlay.

Svůj turnaj nehrál Woods od roku 2019, když skončil na čtvrté pozici. Loni sice byl přihlášen, kvůli zranění se ale na poslední chvíli odhlásil.

"Můj kotník je v pořádku. Tam, kde mi srostl, necítím žádný problém. Bolest je úplně pryč," řekl Woods v úterý pro agenturu AP. "Jsou další oblasti, ve kterých jsem cítil bolest. Opravíte jednu oblast a objeví se další. A to může vést k určitým problémům," dodala americká legenda. 

Přesto už za dva týdny se na něj můžeme těšit a to je rozhodně perfektní předčasný vánoční dárek!