Lee neměl v Austrálii konkurenci, Leishman vystoupal až na třetí místo

DP World Tour
Lee neměl v Austrálii konkurenci, Leishman vystoupal až na třetí místo

Min Woo Lee neměl na Australian PGA Championship konkurenci a zaslouženě si došel pro třetí titul na DP World Tour. Skvělý víkend prožil také Marc Leishman, jenž se propracoval až na třetí místo. 


Australané doma vládli! Min Woo Lee sice ve finále zapsal tolik chyb jako v předchozích třech kolech, o třetí primát na DP World Tour se ale připravit nenechal. Trefil totiž pět birdie a především parádní chip-in do eaglu na pětiparové devítce.

Kromě něj zazářil také Marc Leishman, jenž po dvou kolech rozhodně neaspiroval na TOP 10. O víkendu ale hrál perfektně, ve finále zahrál bez jediné chyby za 64 ran (-7) a se třetí pozicí bude rozhodně spokojen.

Mezi nejlepší desítkou poté najdeme ještě šest dalších domácích hráčů, například také Adama Scotta, Camerona Davise či Lucase Herberta. Mezi ně se vtěsnali také Rafa Cabrera-Bello či Joaquin Niemann.

Zástupce LIV Golf se ve finále zaskvěl esem na tříparové čtyřce, na které přitom v sobotu ránu ztratil. I díky hole-in-one se posunul na skóre -13, což stačilo na samostatné páté místo. 

Zklamáním naopak turnaj končí pro Roberta MacIntyrea, jenž s -5 dělí až třiatřicáté místo. Ještě o ránu hůře a o sedm pozic níže dohrál Polák Adrian Meronk, čtvrtý muž "loňského" pořadí Race to Dubai.