Optimistická varianta? Turnaj jednou měsíčně. Chůze Woodse ale ideálně nevypadala

Tiger Woods
Optimistická varianta? Turnaj jednou měsíčně. Chůze Woodse ale ideálně nevypadala

Návrat Tigera Woodse se blíží! Už ve čtvrtek společně s ním odstartuje Hero World Challenge a my se na legendárního Američana nemůžeme dočkat. Jeho chůze nicméně při příchodu na tiskovou konferenci ideálně nevypadala. 


Stálého kedíka Tiger Woods momentálně nemá, hole mu tak na turnaji ponese jeho kamarád a obchodní partner Rob McNamara. Trvalejšího parťáka si ale chce najít co nejdříve, vypadá to totiž, že by v příštím roce měl hrát častěji.

"Nejlepší scénář? Možná jeden turnaj za měsíc. Připravili jsme si plán s největšími turnaji a jeden měsíčně připadá v úvahu. Myslím, že tento týden je velký krok tímto směrem," uvedl Woods na tiskové konferenci.

Pokud by chtěl skutečně od ledna absolvovat jeden turnaj měsíčně, vypadá to od ledna do ččervence na Farmers Insurance Open, Genesis Invitational, The Players, The Masters, PGA Championship, U.S. Open a The Open.

Na tiskové konferenci Woods dodával, že je aktuálně bez bolesti a rád by byl v následujících týdnech a měsících konkurenceschopný. "Nemám žádné bolesti kotníku, všechno je pryč. Bolí mě ale koleno, napětí jde jinam," doplňoval Tiger, jehož chůze při příchodu na tiskovku ovšem nevypadala úplně ideálně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour)

Závěrem byl dotázán, zda může tento týden vyhrát. Odpověď: "Absolutně." Čekali jste snad něco jiného?