Woods odstartoval dobře, závěr úvodního kola Hero World Challenge se mu ale hrubě nevyvedl

Tiger Woods
Woods odstartoval dobře, závěr úvodního kola Hero World Challenge se mu ale hrubě nevyvedl

Tiger Woods má za sebou úvodní kolo Hero World Challenge. Svůj první turnaj po operaci kotníku nezačal vůbec zle, v závěru ale legendárnímu Američanovi došel dech. 


Tiger Woods je po téměř osmi měsících zpět! Turnaj Hero World Challenge rozehrál skvěle a pětiparové trojce poprvé zaskóroval. Následovala série bogey-birdie-bogey a výsledkem bylo, že první devítku zakončil v paru.

Na jedenáctce se opět vrátil do červených čísel, když nádherně proměnil desetimetrový putt. Jenže skóre -1 znovu dlouho neudržel. A když si jej vzal na čtrnáctce zpět, přišel závěrečný kolaps.

Na třech jamkách se Woods dostal do problémů, ztratil čtyři rány a první kolo obešel za 75 ran (+3). Po první rundě Hero World Challenge je tak až osmnáctý.

Co se čísel týče, Woods zahrál na úvod 30 puttů, což rozhodně není zlé. Horší to ale bylo v poli. Američan trefil jen šest fairwayí ze třinácti a jen deset greenů v regulaci.

Přesto je jeho návrat opět ohromující. A moc dobře to ví i samotný Woods, který se po boku Justina Thomase znovu skvěle bavil a po závěrečné jamce rozdával úsměvy na všechny strany.