Lee si v Austrálli kráčí pro domácí double

DP World Tour
Lee si v Austrálli kráčí pro domácí double

Min Woo Lee po vítězství na Australian PGA Championship září i na Australian Open a po dvou kolech má slušně našlápnuto k tomu, aby si připsal domácí double.


Min Woo Lee si udělal z druhého kola Australian Open one man show a kráčí pro druhý titul v řadě. Lee sice hned na jedničce udělal svou první chybu v turnaji, od té doby byl ale k nezastavení.

Nasázel šest birdie, přidal eagle na závěrečné jamce a před Moving day vede o tři rány před Skotem Connorem Symem a Američanem Patrickem Rodgersem. O další ránu zpět se nachází Joaquin Niemann a také Jhonattan Vegas, jenž cutem prošel poprvé od konce února.

Cutem pole očekávání prošly i další domácí hvězdy, tedy Marc Leishman, Adam Scott a také Cameron Smith. U posledně jmenovaného to ale stále žádná hitparáda není. Smith upsal ve druhé rundě tři rány a s průběžným výsledkem -4 dělí sedmadvacátou pozici.

Trápí se opět i Adrian Meronk, jenž cutem prošel až díky skvělému finiši. Od dvojky do devítky nasázel Polák čtyři birdie a díky zásahu na tříparové osmnáctce nebude mít o víkendu volno. To naopak mají Eddie Pepperell, Robert MacIntyre či Nicolas Colsaerts.