Glover trefil eso, na Bahamách se vedení ujali Spieth a Scheffler

PGA TOUR
Glover trefil eso, na Bahamách se vedení ujali Spieth a Scheffler

Světová jednička Scottie Scheffler a šestnáctý hráč OWGR Jordan Spieth vedou po dvou kolech na Hero World Challenge. Ránu dne a zřejmě i turnaje si připsal Lucas Glover, na tříparové sedmnáctce trefil eso. 


Scottie Scheffler ve druhém kole parádně puttoval, nasázel osm birdie a při pouhých dvou chybách posunul své skóre na -9. Na úroveň s ním se dostal Jordan Spieth, který tentokrát prožil o poznání klidnější kolo.

Zatímco včera zaznamenal jen pět parů, dnes jich bylo 13. K tomu Spieth přidal pět birdie a zítra si zahraje v závěrečném flightu po boku světové jedničky. O ránu zpět se nachází Brian Harman.

Ten měl přitom hrozivý úvod, na úvodních čtyřech jamkách přišel o tři rány, v dalším průběhu jich ale šest upsal a rozhodně je ve hře o titul. Stejně tak Justin Thomas, jenž se definitivně vzpamatoval z nepovedeného začátku turnaje.

Z Evropanů září Matt Fitzpatrick (-6), výrazně se posunul také Sepp Straka (-5). Mimo hru, zdá se, je naopak Viktor Hovland, který před víkendem ztrácí na lídry jedenáct ran.

Ránu dne a zřejmě i turnaje obstaral Lucas Glover, jenž na tříparové sedmnáctce trefil eso. Na pětiparové devítce, kde včera ztratil dvě rány, ale zahrál triple-bogey a své skóre tak opět pusunul jen o ránu.