Par ve čtvrtém kole, par celkově. Tiger Woods má za sebou první turnaj od dubna

Tiger Woods
Par ve čtvrtém kole, par celkově. Tiger Woods má za sebou první turnaj od dubna

Tiger Woods má za sebou první turnaj od dubna a první kompletně dohraný od února. Na Hero World Challenge dohrál v paru a v celkovém pořadí mu bude patřit osmnáctá pozice. 


Deset ze třinácti trefených fairwayí, jedenáct z osmnácti greenů v regulaci a také pouhých 26 puttů. V posledním ohledu se Tiger Woods zlepšoval každým dnem a především puttování jej může skutečně těšit.

Finálové kolo odstartoval Woods double-bogey na dvojce, následně ale během čtyř jamek třikrát zaskóroval a opět se dostal do červených čísel. První devítku nicméně zakončil v paru, neboť na tříparové osmičce oproti včerejšímu birdie chyboval.

Desítka přinesla Woodsovi par, jednalo se o jedinou jamku, na které během čtyř kol nezaznamenal nic jiného než právě par. Po chybě na jedenáctce se Woods opět vzepřel a čtrnáctku s patnáctkou využil ke skórování.

Hero World Challenge zakončil sérií bogey - par - par, ve finále tak rodák z Cypressu zahrál par a stejné skóre bude mít i celkově. Skončí tak na osmnáctém místě před Wyndhamem Clarkem a Willem Zalatorisem.