Je hotovo! Rahm podepsal LIV Golf

PGA TOUR
Je hotovo! Rahm podepsal LIV Golf

Šok! I když podle posledních spekulací ani ne. Španělský golfista Jon Rahm podepsal smlouvu s LIV Golf a jeho představení se očekává každou hodinou.


"Mluvil jsem s Jonem před pár dny a byl bych velmi překvapen, kdyby k tomu došlo," hovořil na začátku měsíce Rory McIlroy. Toho a i další věrné zástupce PGA Tour čeká nyní velké zklamání.

GolfChannel.com totiž přišel s informací, že je již hotovo. Jon Rahm podepsal LIV Golf a brzy bude oznámen jako nová posila do třetí sezony, která odstartuje na začátku února v Playa del Carmen v Mexiku.

Svou věrnost k PGA Tour přitom několikrát potvrzoval, zřejmě jej ovšem zlákala astronomická suma, na kterou si má přijít jen díky podpisu. Jednat by se mělo až o 600 milionů dolarů!

Pokud se v následujících týdnech nic nezmění, je zřejmé, že Rahm bude padat golfovým žebříčkem. Aktuální světová trojka ale v každém případě má v následujících pěti letech jisté všechny majory.

Masters může hrát díky svému triumfu z letošního roku doživotně, na U.S. Open poté může startovat díky vítězství v Torrey Pines v roce 2021 až do roku 2031.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jon Rahm Rodriguez (@jonrahm)