Tentokrát se spekulace nepotvrdily. Finau zůstává členem PGA Tour

PGA TOUR
Tentokrát se spekulace nepotvrdily. Finau zůstává členem PGA Tour

Po Jonu Rahmovi se měl k LIV Golf připojit také vítěz šesti turnajů na PGA Tour Tony Finau. Američan ale prostřednictvím sociálních sítí všechny spekulace vyvrátil. 


Na první titul z PGA Tour nečekal Tony Finau příliš dlouho. Na ten druhý už ovšem ano, konkrétně pět let a pět měsíců. Od té chvíle se ale rozjel, během dvou let posbíral pět titulů, na všech čtyřech majorech skončil v TOP 5 a stal se jednou z hlavních tváří PGA Tour.

V posledních týdnech se ale hojně spekulovalo o tom, že se podobně jako Jon Rahm k PGA Tour otočí zády a stane se další posilou LIV Golf. Tyto spekulace se ale tentokrát nepotvrdily.

Na Instagram totiž Finau včera přidal fotku s tím, že "se velmi těší na desátou sezonu na PGA Tour". A k tomu přidal i hashtag #imnoleaving.

Spekulace přitom nedávno sám trochu rozvířil, když novinářům na turnaji Grant Thornton Invitational na Floridě odpověděl neutrálně. "Nemám teď na to co říct. Nic jsem neslyšel," zněla jeho odpověď. Nyní ale máme jasno - Tony Finau zůstává členem PGA Tour. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tony Finau (@tonyfinaugolf)