Woods se se svým synem titulu na PNC Championship zřejmě nedočká, výrazně jim utekli Kucharovi

Tiger Woods
Woods se se svým synem titulu na PNC Championship zřejmě nedočká, výrazně jim utekli Kucharovi

Tiger Woods se se svým synem Charliem titulu z PNC Championship pravděpodobně nedočká. Po prvním kole dělí jedenácté místo a ztrácí osm ran na Matta Kuchara a jeho syna Camerona. 


Syn Charlie s holemi vedle něj, dcera Sam jako caddie. Tiger Woods si dvoukolový turnaj PNC Championship užívá plnými doušky, ačkoliv po první rundě je zřejmé, že nevyhraje.

Společně s Charliem zahráli osm ran pod par hřiště Ritz-Carlton Golf Course, což stačí na dělené jedenácté místo. Stejně jsou na tom i týmy Steva Strickera, Justina Thomase nebo Nelly Korda.

V čele je Matt Kuchar a jeho šestnáctiletý syn Cameron Cole. Ti zahráli třináct birdie, jeden eagle a do finále půjdou s náskokem tří ran na týmy hráčů z Champions Tour. Druhou pozici totiž dělí Retief Goosen, Vijay Singh, Bernhard Langer a David Duval.

Naprosto neuvěřitelně zní věkový rozdíl mezi nejmladším a nejstarším účastníkem PNC Championship. Lee Trevino letos oslavil 84. narozeniny, to syn Anniky Sorenstam Will McGee má teprve dvanáct. Rozdíl tedy činí 72 let!