Varner III řídil pod vlivem alkoholu a byl zatčen

LIV GOLF
Varner III řídil pod vlivem alkoholu a byl zatčen

Necelé dva týdny před startem nové sezony LIV Golf bude muset Harold Varner III k soudu. Během vánočních oslav byl totiž v Severní Karolíně zatčen, neboť přesáhl povolený limit alkoholu v krvi. 


Nehledejme ovšem žádnou větší senzaci. V Severní Karolíně je povolená hladina 0,08, což Harold Varner III přesáhl. Zastaven byl na dálnici Providence Road nedaleko jeho adresy.

Následně se podrobil dechové zkoušce, která policistům přinesla výsledek 0,16. Varner III tak byl zatčen a na policejní stanici strávil dvě hodiny. Následně zaplatil kauci ve výši 500 dolarů a krátce po dvaadvacáté hodině večerní se mohl vydat domů.

Pro Varnera III se jedná o teprve druhý řidičský přestupek, ten první přišel před dvěma lety v okrese Mecklenburg, kde překročil povolenou rychlost. Za zmíněný prohřešek hrozí americkému golfistovi jeden ze čtyř trestů.

Obdržet může pokutu do dvou set dolarů, dále den vězení, čtyřiadvacet hodin veřejně prospěšných prací či měsíc zákazu řízení motorových vozidel. K soudu se Harold Varner III dostaví 19. ledna, tedy necelé dva týdny před startem třetího ročníku LIV Golf.