První turnaj roku 2024 již zná kompletní startovní pole

PGA TOUR
První turnaj roku 2024 již zná kompletní startovní pole

Poprvé v roce 2024 uvidíme nejlepší hráče PGA Tour. Ti se setkají na Sentry Tournament of Champions, tentokrát ale nepůjde jen o střetnutí loňských vítězů. 


Na hřišti Kapalua Plantation Course na Maui na Havaji se odehraje již tradiční turnaj šampionů, tedy Sentry Tournament of Champions. Ten ale tentokrát nezahrnuje jen vítěze turnajů z roku 2023.

Součástí je nově také padesátka nejlepších z loňského FedEx Cupu. Celkem se tak ve startovním poli objevuje devětapadesát jmen. Mezi nimi z amerických hvězd nechybí Sam Burns, Patrick Cantlay, Max Homa, Xander Schauffele, Scottie Scheffler, Jordan Spieth, Tony Finau, Rickie Fowler či Collin Morikawa. Z evropských hráčů se na Havaj mohou těšit Tyrrell Hatton, Justin Rose, Ludvig Aberg, Sepp Straka, Matt Fitzpatrick, Tommy Fleetwood, Matt Wallace či vítěz FedEx Cupu Viktor Hovland.

Z mezinárodních golfistů dorazí Adam Hadwin, Hideki Matsuyama, Jason Day, Sungjae Im nebo také Akshay Bhatia. Až na jednoho hráče startují všichni, kteří na Maui obdrželi pozvánku.

Jediným, kdo úvodní turnaj roku 2024 vynechá, je Rory McIlroy. Kompletní startovní pole naleznete zde.