Dalším přeběhlíkem k LIV Golf má být Meronk, spekuluje se i o anglickém bouřlivákovi

LIV GOLF
Dalším přeběhlíkem k LIV Golf má být Meronk, spekuluje se i o anglickém bouřlivákovi

K LIV Golf podle amerických médií míří také nováček PGA Tour Adrian Meronk, jenž v minulém týdnu na Dubai Desert Classic obsadil druhou pozici. A nemusel by být sám. 


Polský golfista, který se jen těsně neprobojoval na vítězný Ryder Cup, se v loňské sezoně na DP World Tour umístil do TOP 10 celkového pořadí a získal tak pro sebe členství na PGA Tour.

Podle informací Boba Hariga ze Sports Illustrated ale může skončit ještě dříve, než začne. Meronk totiž má odejít k LIV Golf a už v příštím týdnu bojovat za tým Martina Kaymera "Cleeks" v Mexiku.

Jako první o dalším přeběhlíkovi informoval The Times of London, který dodává, že třicetiletý golfista měl na PGA Tour debutovat dnes na Farmers Insurance Open, ale kvůli nemoci se odhlásil.

Zdroj GolfChannelu zdůraznil, že odhlášení nemá s možným odchodem nic společného, nyní se ale zdá, že pravda byla na opačném břehu.

Meronk, druhý muž uplynulého Dubai Desert Classic, by navíc nemusel být jediným takovým případem. V posledních dnech se mohutně spekuluje také o budoucnosti anglického bouřliváka Tyrrella Hattona.

V jeho případě se skloňovala spolupráce s Jonem Rahmem, nic ovšem potvrzeno nebylo a sám Hatton sdělil, že zůstává na PGA Tour. Hrát by měl na WM Phoenix Open, které na nejlepší hráče světa čeká od 8. do 11. února. Jak ale z posledních měsíců víme, vše se může velmi rychle změnit.