Na TPC Scottsdale vedou Taylor s Novakem, favorité nejsou daleko

PGA TOUR
Na TPC Scottsdale vedou Taylor s Novakem, favorité nejsou daleko

Překvapivé lídry má po dvou kolech Waste Management Phoenix Open. Dvanáct ran pod par dokázali upsat Andrew Novak a Nick Taylor. Hlavní favorité turnaje včetně světové jedničky ale nejsou daleko. Dodejme, že druhé kolo se bude dohrávat teprve dnes. 


Na TPC Scottsdale se až v těchto chvílích dohrává druhé kolo. První kolo se ve čtvrtek nedohrálo kvůli počasí, včerejší program se nestihl pro změnu z důvodu tmy. V čele Waste Management Phoenix Open jsou každopádně Američan Andrew Novak a Kanaďan Nick Taylor, který si výkonem -10 z prvního kola vytvořil svůj osobní rekord.

Favorité turnaje nicméně nejsou příliš daleko. Světová jednička Scottie Scheffler zahrála ve druhé rundě pět ran pod par a na čelo leaderboardu ztrácí jen čtyři rány. Stejně tak Justin Thomas či Cameron Young, o další úder zpět najdeme Daniela Bergera či Sama Burnse.

Příliš se naopak nedaří Evropanům, nejlepším z nich je Belgičan Thomas Detry, jenž je ale aktuálně s -5 na dělené osmnácté příčce. Dodejme ale, že takový Shane Lowry, který je na skóre -4, své druhé kolo teprve zeačal.