Značka Tigera Woodse odhalena. Sun Day Red nebude scházet už v tomto týdnu na Genesis Invitational

Tiger Woods
Značka Tigera Woodse odhalena. Sun Day Red nebude scházet už v tomto týdnu na Genesis Invitational

Tiger Woods vstoupí do nového roku turnajem Genesis Invitational a na sobě bude mít svou vlastní značku s názvem Sun Day Red. Nová golfová kapitola začíná.


Tiger Woods vstupuje do nové éry. V minulém týdnu potvrdil svou účast na Genesis Invitational a k tomu přidal, že 12. února dojde k velkému odhalení. Všem bylo jasné, že se bude týkat značky oblečení, kterou bude v následujících letech nosit.

Nakonec Woods dle svých slov otevírá novou kapitolu své kariéry, představil totiž svou novou značku Sun Day Red s logem tygra. Ta vznikla ve spolupráci se světoznámou golfovou značkou TaylorMade.

Značka Tigera Woodse bude ale samostatným prvkem, bude mít vlastní sídlo i vlastní personál. Na trh vstoupí v rámci pánského golfového oblečení, posléze by ale ráda zavítala i mimo golfová hřiště.

Své nové oblečení, kterému dala myšlenku matka Woodse Kultida, představí již v tomto týdnu na Genesis Invitational. Dodejme, že tygr, tedy hlavní logo nové značky, je tvořen patnácti pruhy, které mají symbolizovat počet vítězství legendárního Američana v rámci major turnajů.

"Sun Day Red ztělesňuje lásku k hraní a my jsme ji vytvořili pro lidi, kteří tyto hodnoty sdílejí, ať už na hřišti nebo v životě," uvedl mimo jiné Woods.