Kousková s Melichovou nezářily, v čele stále Tavatanakit

Sára Kousková
Kousková s Melichovou nezářily, v čele stále Tavatanakit

Saudi Ladies International českým golfistkám příliš nevychází. Sára Kousková s Janou Melichovou sice cutem prošly, Moving day se ale naší dvojici nevydařil.


Zatímco pro Kristýnu Napoleaovou a Kláru Davidson Spilkovou turnaj skončil už po dvou kolech, Jana Melichová a Sára Kousková cutem prošly. Ve třetím kole se ale oběma hráčkám příliš nedařilo.

Jana Melichová si jediné birdie kola připsala až na osmnáctce. Do té doby zahrála čtyři bogey a třináct parů a s průběžným skóre +5 půjde do finálové rundy z dělené 56. pozice. Ještě o dvě rány hůře je na tom po Moving day Sára Kousková.

První úspěch sice zaznamenala už na dvojce, úvodní devítku ale končila double-bogey a výsledkem +3. I druhou devítku načala birdie, po bogey z dvanáctky si náladu opět spravil na třináctce, kde znovu zaskórovala.

Závěr ale z její strany povedený nebyl, na šestnáctce a sedmnáctce ztratila po ráně a zítra bude útočit z jednašedesáté pozice. V čele je nadále Thajka Patty Tavatanakit, jež má na první pozici náskok tří ran a míří za prvním titulem na okruhu Ladies European Tour.