500. účast v úspěch nepřetavil. Palmer na Cognizant Classic končí předčasně

PGA TOUR
500. účast v úspěch nepřetavil. Palmer na Cognizant Classic končí předčasně

Sedmačtyřicetiletý rodák z Amarilla v Texasu se v tomto týdnu dočkal svého 500. turnaje na okruhu PGA Tour. V úspěch ale účast na Cognizant Classic Ryan Palmer nepřetavil. 


"Za těch 20 let jsem nejvíc pyšný asi na to, že jsem nikdy nezměnil styl své hry. Stále si to hraji po svém. A pořád čekám, že se z toho snu probudím," hovořil ve středu na tiskové konferenci Ryan Palmer.

Byl jen několik hodin od svého prvního odpalu na 500. turnaji na PGA Tour. Na ní získal hned čtyři tituly v rozpětí patnácti let. Poprvé triumfoval v roce 2004 na Funai Classic, poslední titul pochází z dubna roku 2019, kdy společně s Jonem Rahmem jednoznačně ovládl Zurich Classic of New Orleans.

Ideálně vzpomínat nejspíše nebude jen na play-off. Na PGA Tour hrál tři, ani jednou ale neuspěl. Titulů mohl mít více, vždy ale "selhal" na první jamce.

Solidní byl také na majorech. Pátý skončil na PGA Championship před deseti lety, z Augusty má desáté místo z roku 2011 a jednadvacátý byl na U.S. Open.

V úspěch ale svůj pětistý start na PGA Tour neproměnil. Palmer hned na úvod Cognizant Classic zahrál dvě birdie, ale také dvě double-bogey a ztrátu smazat nedokázal. Včera se sice o dvě rány zlepšil, skóre even par ale na cut nestačí.