Členství v Prague City Golf zdarma

Členství v Prague City Golf zdarma

Kupte si předplatné Golf Digest C&S na rok 2024 a získáváte automaticky členství v Prague City Golf zdarma!


Připravili jsme pro vás ve spolupráci se společností Prague City Golf unikátní a v mnoha ohledech výhodnou nabídku na letošní golfovou sezónu. Předplaťte si náš magazín Golf Digest C&S na rok 2024 - cena předplatného je 990 Kč - a jako bonus od nás získáváte automaticky ZDARMA členství v Prague City Golf Clubu na tento rok. Jedná se o členství typu Basic (ceníková cena je 1 490 Kč, tu však vy neplatíte) a součástí členství je jedna hra zdarma na hřištích Zbraslav nebo Vinoř dle Vašeho výběru, kterou můžete odehrát kdykoliv a v jakýkoli den během sezóny 2024.
 
Pokud ještě nemáte klubové golfové členství a uvažujete o ročním členství, je pro vás tato nabídka jako udělaná. Za pouhých 990 Kč získáváte dvě věci: jak předplatné prestižního golfového časopisu, tak zároveň členství v klubu a jednu volnou hru na špičkových pražských osmnáctijamkových hřištích Zbraslavi či Vinoř. Automaticky se také s tímto členstvím stáváte členem ČGF a můžete hrát turnaje či nesoutěžní výsledky, je vám veden golfový hendikep.
 
Pokud už jste na rok 2024 členem v některém klubu, můžete si toto členství pořídit jako druhé. Nemusíte po organizační a formální stránce nic dělat. Prostě si jen koupíte předplatné Golf Digest C&S a tím automaticky získáváte druhé členství, za které neplatíte žádný poplatek.
 
Magazín Golf Digest C&S je prestižní golfový časopis kombinující články z americké redakce s českými materiály. Golfista dostává každý měsíc množství informací, ale také rad a zajímavých postřehů o tom jak hrát, kde hrát a s čím hrát.  
 
Více o výhodách spojených s členstvím PCG Basic se dočtete na stránkách Prague City Golf www.pcg.cz. S tímto členstvím můžete také například trénovat levněji na Vinoři či Zbraslavi a také v tréninkovém areálu Rohan u Libeňského mostu.
 
V dubnovém čísle magazínu Golf Digest C&S který vychází 4.dubna najdete voucher, který můžete uplatnit do 31.5 pro získání členství typu Basic v Prague City Golf Clubu na jakékoliv recepci (Zbraslav, Vinoř, Rohan).
 
Pokud již předplatné magazínu Golf Digest C&S máte, můžete se těšit na tento dárek, který příjde všem předplatitelům tištěné verze. 
 
 
Předplatné můžete zakoupit ZDE nebo přes SEND.