Brixi se v sobotu přehnal přes Zusku, oba ale mohou zabojovat o TOP 10

Jiří Zuska
Brixi se v sobotu přehnal přes Zusku, oba ale mohou zabojovat o TOP 10

Ve třetím kole Kolkata Challenge zahrál Jiří Zuska jen v paru a do finálové rundy půjde z dělené třicáté pozice. Může ale bojovat o TOP 10, stejně jako Gordan Brixi, který se přes svého krajana dokonce dostal.


Gordan Brixi zahrál při Moving day pět birdie, udělal jen dvě chyby a s -5 se posunul na vynikající dělené třiadvacáté místo. Ve finálovém kole navíc na něj čeká poměrně zajímavý flight.

Společně vyrazí s Joakimem Lagergrenem a Lucasem Bjerregaardem. Švéd získal na DP World Tour jeden titul, Dán dokonce dva. V paru zahrál své třetí kolo Jiří Zuska, po čtyřech birdie a také bogey dělí třicáté místo.

Oba dva naši hráči jsou ale rozhodně ve hře o velice solidní umístění, vždyť na čtyři hráče z děleného jedenáctého místa ztrácí čtyři, respektive jen tři rány. Čelo je ale vzdálené velmi, po sobotě vede Dán Rasmus Neergaard-Petersen.

Ten od jedenácté jamky prvního kola udělal jedinou chybku, včera upsal sedm ran, dnes další čtyři a na vrcholu leaderboardu má náskok čtyř ran na indicko-švédskou dvojici Gangjee - Lindberg.