Generálka na Masters probíhá i v rámci LIV Golf. V Miami překvapivě vede také García

LIV GOLF
Generálka na Masters probíhá i v rámci LIV Golf. V Miami překvapivě vede také García

Hned třináct hráčů LIV Golf si v příštím týdnu zahraje v Augustě. Generálku hrají tito hráči v Miami a úspěšné první kolo má za sebou Sergio García, který je v děleném vedení. Vidět byl i Jon Rahm, jenž bude na Masters obhajovat zelené sako. 


Bryson DeChambeau, Sergio García, Joaquin Niemann, Jon Rahm, Tyrrell Hatton, Dustin Johnson, Brooks Koepka, Adrian Meronk, Phil Mickelson, Patrick Reed, Charl Schwartzel, Cameron Smith a Bubba Watson.

Tato třináctka, která je součástí LIV Golf, si v příštím týdnu zahraje v Augustě. Jako generálku na první major sezony mají tito hráči tříkolový turnaj v Miami.

Nejlépe do něj z těchto borců vstoupil Sergio García, který na hřišti Trump National Doral zaznamenal pět birdie a ani jednou nezaváhal. Podobně odstartovali také Peter Uihlein a Talor Gooch.

Jen úder ztrácí Bubba Watson či Matthew Wolff, o další ránu zpět jsou Brooks Koepka, Patrick Reed či obhájce zeleného saka Jon Rahm, jenž na pětiparové osmičce trefil "slam-dunk" do eaglu.

Z hráčů, které v příštím týdnu uvidíme v Augustě, začal nejhůře Phil Mickelson. Majitel tří zelených sak zaskóroval jen jednou a k jednomu bogey přidal i dvě double-bogey.