850 milionů? McIlroy ukončil spekulace nad přestupem k LIV Golf

PGA TOUR
850 milionů? McIlroy ukončil spekulace nad přestupem k LIV Golf

V posledních dnech se opět rozjely spekulace nad možným přestupem Roryho McIlroye do LIV Golf. Hned dva zdroje uvedly, že se Severní Ir přiblížil k dohodě, která mu zajistí neuvěřitelných 850 milionů dolarů. 


Před startem RBC Heritage ale Rory McIlroy v rozhovoru pro Todda Lewise z Golf Channelu jakékoliv spekulace rázně odmítl. "Upřímně nevím, odkud se takové informace berou. Nikdy jsem o odchodu neuvažoval a myslím, že v posledních dvou letech jsem to dal dostatečně jasně najevo," řekl Severní Ir.

"Neznamená to, že soudím lidi, kteří odešli. Ale LIV Golf není pro mě. Moje budoucnost je tady na PGA Tour," podotkl McIlroy, který ale již přestal odsuzovat všechny hráče, kteří v posledních letech k saúdskoarabské lize odešli.

"V posledních dvou letech jsem si uvědomil, že sami lidé si mohou rozhodovat o tom, co je pro ně nejlepší," přiznal McIlroy. "Nevedl jsem žádný rozhovor a po zbytek kariéry budu hráčem PGA Tour," dodal McIlroy.

Jakékoliv spekulace se tak nyní s největší pravděpodobností uklidní. Dle McIlroye ale samozřejmě existuje šance, že i v následujících týdnech a měsících někteří hráči PGA Tour k LIV Golf přestoupí.