Návrat po jedenácti letech. Cochran si zahraje na Zurich Classic

PGA TOUR
Návrat po jedenácti letech. Cochran si zahraje na Zurich Classic

V roce 1991 ovládl Centel Western Open, když o dvě rány porazil Grega Normana. Nyní se Russ Cochran po dlouhých jedenácti letech vrací na PGA Tour. Společně s Ericem Colem utvoří duo na Zurich Classic.


Pětašedesátiletý golfista naposledy startoval na PGA Tour v roce 2013, kdy skončil dělený jednačtyřicátý na Sony Open. Od té chvíle je především na PGA Tour Champions, kde má za sebou pět vítězství včetně majoru. V roce 2011 ovládl The Senior Open Championship.

Letos hrál ale pouze třikrát a jeho nejlepším výsledkem je osmačtyřicátá pozice na Chubb Classic. V TOP 10 skončil naposledy před šesti lety. Přesto si nyní na PGA Tour zahraje. A to po boku Erica Colea, kterému dělá kedíka syn Cochrana Reed.

Reed dělal caddieho i svému otci, mimo jiné na již zmíněném majoru před třinácti lety, kde byl rodák z Paducah v Kentucky úspěšný.

Co se Colea týče, ten je aktuálně na jednačtyřicátém místě ve světovém žebříčku. V sezoně skončil jen jednou v TOP 10, mezi nejlepší pětadvacítkou ale byl hned šestkrát. Dosáhne zajímavého výsledku i po boku zkušeného harcovníka?