Spilková zahájila v paru. Dalším dvěma Češkám se úvod Aramco Team Series Seoul nevydařil

Klára Spilková
Spilková zahájila v paru. Dalším dvěma Češkám se úvod Aramco Team Series Seoul nevydařil

Klára Davidson Spilková na úvod týmového turnaje Aramco Team Series Seoul zahrála kolo v paru a dělí vynikající devátou pozici. To dalším dvěma českým hráčkám první kolo na hřišti New Korea Country Club vůbec nevyšlo. 


Spilková začala své první kolo velmi špatně a na desítce přišla hned o dvě rány. Po pěti parech se ale nejlepší česká golfistka dočkala dvou birdie v řadě, díky kterým se vrátila na skóre even par.

Na čtyřce se poprvé dostala do červených čísel, po bogey z osmičky ale do druhého kola o půl jedné ráno našeho času vystartuje se stejným skóre jako včera. Even par aktuálně stačí na dělené deváté místo.

To dalším dvěma českým hráčkám se úvod nezdařil. Tereza Melecká sice na dvojce zapsala birdie, poté už se ale ze žádného podobného úspěchu radovat nemohla. Na pěti jamkách se musela smířit s bogey, tříparová patnáctka jí přinesla ztrátu dokonce tří ran.

Kristýna Napoleaová vstoupila do turnaje triple-bogey. A ačkoliv si dvakrát udělala radost, výsledek po dalších sedmi bogey a jednomu double-bogey značí +10 a 105. příčku.

V čele je domácí Hyo Joo Kim, na kterou Klára Davidson Spilková ztrácí jen čtyři rány.