Sedm ran nad par? Melecká se z úvodního kola fantasticky vzpamatovala a bere patnáctou příčku

Sedm ran nad par? Melecká se z úvodního kola fantasticky vzpamatovala a bere patnáctou příčku

Tereza Melecká na Aramco Team Series Seoul neuvěřitelně zabojovala, v neděli ráno prošla do finálového kola a v něm předvedla další skvělý výkon. I díky němu se v konečném leaderboardu posunula až na patnácté místo. 


Tereza Melecká dohrála druhé kolo ve velkém stylu. Trefila tři birdie, neudělala jedinou chybku a výrazně se posunula leaderboardem. A jelikož zahrála i vynikající finálové kolo, je z toho skvělé dělené patnácté místo.

Melecká se prohnala i přes Kláru Davidson Spilkovou, která dnes dvakrát skórovala, ale kvůli čtyřem chybám se propadla na konečnou sedmadvacátou příčku. To Melecká se po mizerné první rundě rozehrála ke skvělému výkonu.

Ve finále se jí sice potřetí v řadě nepovedla tříparová patnáctka, šlo ale o jediné bogey za celý den. K němu přidala dva zásahy (na tříparové čtyřce a pětiparové osmičce), díky kterým se s +3 posunula až do elitní patnáctky. 

Povětrnostně velmi náročný turnaj zvládlo pod parem hřiště jen sedm golfistek. Z vítězství se raduje domácí Hyo Joo Kim, jež jako jediná dostala své "červené" skóre do dvouciferných položek. A vadit ji nemuselo ani závěrečné a jediné bogey ve třetí rundě.