Scheffler zadržen policií krátce před startem druhého kola PGA Championship. Nedorozumění, podle policistů ale poputuje do vězení

PGA TOUR
Scheffler zadržen policií krátce před startem druhého kola PGA Championship. Nedorozumění, podle policistů ale poputuje do vězení

Před druhým kolem PGA Championship se udála naprosto nevídaná záležitost. Scottie Scheffler byl zatčen policií a Jeff Darlington z ESPN informuje o tom, že by měl následovat převoz do vězení. Kvůli čemu?


O celé situaci informoval Jeff Darlington z ESPN, který byl svědkem incidentu těsně za vjezdem do Valhally. Mělo dojít k nedorozumění s plynulostí dopravy, přičemž Scheffler projel kolem policisty.

"Policista se pokusil zastavit auto Schefflera. Ten poté zastavil u vjezdu do Valhally. Policista poté začal na Schefflera křičet, aby vystoupil z auta. Když vystoupil z vozidla, byl přitlačen k autu a okamžitě mu byla nasazena pouta. Nyní je zadržován na zadním sedadle policejního auta," uvedl Darlington.

Podle něj zřejmě policista nevěděl, že jde právě o Schefflera. Následně měl poté dodat, že půjde do vězení. ESPN také poskytla video, na kterém sedí Scheffler v poutech na zadním sedadle policejního auta.

Druhé kolo PGA Championship bylo navíc o hodinu posunuto, neboť v blízkosti hřiště došlo k nehodě. Podle Joela Bealla usmrtil autobus chodce, podle ESPN v tom ale Scheffler žádnou roli nehraje.

EDIT: Dle posledních informací serveru ESPN+ byl Scottie Scheffler propuštěn a kolem patnácté hodiny by měl dorazit na Valhallu. Start druhého kola, který je pro něj naplánován na 16:08, by tak zmeškat neměl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Golf Gods (@golf_gods)