Melecká trefila první eso v profesionální kariéře. V Německu jdou ale do víkendu pouze Kousková a Napoleaová

Melecká trefila první eso v profesionální kariéře. V Německu jdou ale do víkendu pouze Kousková a Napoleaová

Tereza Melecká zaznamenala na Amundi German Masters své první eso v rámci profesionální kariéry. Ani to jí ale nepomohlo k účasti ve víkendových kolech. Cutem se protáhly pouze Sára Kousková a Kristýna Napoleaová. 


Tereza Melecká své první eso v profesionální kariéře zaznamenala na tříparové jamce číslo pět. Před ní ale zahrála double-bogey na dvojce a další double-bogey přidala i na osmnáctce.

V průběhu druhého kola zahrála celkem čtyři rány nad par a víkend si nezahraje. Stejně dopadly i další tři Češky - Klára Davidson Spilková, Jana Melichová a Tereza Koželuhová.

Melichová dnes poztrácela hned šest ran. Zahrála pět bogey, jedno double-bogey a také jedno triple-bogey. K víkendu jí tak nepomohla ani čtyři birdie. Klára Davidson Spilková neskórovala ani jednou a po pěti chybách taktéž končí.

Ani Tereza Koželuhová neprožila dobrý pátek. Na jedničce a dvojce přišla o čtyři rány, v dalším průběhu ztratila ještě jednu a s výsledkem +10 na cut pomýšlet nemohla. O víkendu si tak zahrají pouze Sára Kousková a Kristýna Napoleaová.

Kousková sice hned šestkrát chybovala, k tomu ale přidala tři birdie a také důležitý eagle na pětiparové šestce, kde skórovala i včera. Napoleaová zahrála stejně jako včera za +2, když trefila tři birdie a do své skórkarty zapsala pět bogey.