Napoleaová po vynikajícím Moving day útočí na další TOP 20

Napoleaová po vynikajícím Moving day útočí na další TOP 20

Kristýna Napoleaová zahrála na Amundi German Masters vynikající třetí kolo a do finále půjde z dělené šestnácté pozice. Pod parem zahrála také Sára Kousková, tu ale budou mrzet hned dvě chyby za dvě rány. 


Kristýna Napoleaová ve třetím kole nasázela sedm birdie, jen dvakrát chybovala a výrazně se posunula leaderboardem Amundi German Masters. S -1 jí patří dělené šestnácté místo jen tři rány od nejlepší desítky.

Kolo pod parem hřiště Golf & Country Club Seddiner See zahrála také Sára Kousková. I nejlepší české hráčce v letošní sezoně se dařilo skórovat, birdie si do své skórkarty zapsala hned šestkrát. Jenže kromě jednoho birdie přišla na dvou jamkách hned o dvě rány.

V turnaji zahrála už tři double-bogey a po třech kolech dělí osmatřicáté místo. Zítra vystartuje Kousková v 8:44, Napoleaová se prvního odpalu zhostí o dvaadvacet minut později.

Do čela turnaje se probojovala domácí Alexandra Forsterling a také rakouská profesionálka Emma Spitz. Jen úder ztrácí Ana Belac a Patricia Isabel Schmidt, o dvě rány zpět se nachází Bronte Law. 

Ránu dne a zcela jistě i turnaje zaznamenala Irka Lauren Walsh, která na pětiparové šestce zahrála senzační albatros. V kole upsala tři rány a na sedmé pozici je stejný počet ran od vedoucího dua.