Par nestačil. Mrůzek v Dánsku dohrál, končí i Daněk

Par nestačil. Mrůzek v Dánsku dohrál, končí i Daněk

Filip Mrůzek a Štěpán Daněk odehráli na Danish Golf Challenge dvě kola a o víkendu se v Odense nepředstaví. Ke cutu měl blíže zkušenější Mrůzek, scházely dvě rány.


V prvním kole Filipa Mrůzka vytrestaly čtyřparové jamky jedenáct a dvě. Na obou přišel o dvě rány a v kole zapsal celkem 75 ran (+3). Druhé kolo bylo o poznání lepší. Na hřišti Odense Eventyr Golf zvládl Mrůzek pět birdie, udělal jen dvě chyby a dostal své skóre na even par.

Ani to mu ale nestačilo k účasti ve víkendových kolech, ke cutu nakonec scházely dvě rány. Končí také o pět let mladší Štěpán Daněk, jenž v obou dnech zahrál jednu ránu nad par hřiště.

Spokojen mohl být dnes s eaglem na osmičce, který ale prakticky vymazal po double-bogey z devítky. V následujících dvou dnech bude Danish Golf Challenge i bez Tadeáše Teťáka, jenž včera a dnes přišel o sedm ran.

První pozice před Moving day patří Norovi Andreasi Halvorsenovi (-12), jen ránu ztrácí Islanďan Gudmundur Kristjansson. Z domácích golfistů se nejlépe daří Frederiku Birkelundovi (-8 a dělené čtvrté místo).