Melichová je znovu nastartovaná k vynikajícímu výsledku, na Jabra Ladies Open dělí třetí příčku

Melichová je znovu nastartovaná k vynikajícímu výsledku, na Jabra Ladies Open dělí třetí příčku

Po devátém místě na South African Open má Jana Melichová nakročeno k dalšímu vynikajícímu výsledku. Ve Francii je před dohráním druhého kola na fantastickém třetím místě.


Ve Francii nepanují zrovna ideální podmínky a kvůli bouřce dnes hráčky na Jabra Ladies Open v Evian Resort Golf Clubu druhé kolo dohrát nestihly. Dvě ze tří českých zástupkyň ovšem ano.

O další vynikající výsledek hraje Jana Melichová, která sice dnes jednu ránu ztratila, aktuální skóre -3 ale stačí na dělené třetí místo. Cutem zcela jistě projde také Klára Davidson Spilková.

Ta se dnes naopak o ránu zlepšila a před dohráním druhé rundy je dělená dvacátá. Dobře má nakročeno také Sára Kousková, jež je v rámci pátečního kola jednu ránu nad par, ještě ale musí dohrát devítky a následně pět jamek na druhé devítce.

Poslední česká zástupkyně se ve druhém kole již neobjevila. Kristýna Napoleaová zahrála ve čtvrtek 77 ran (+6) a před druhým kolem se z turnaje Jabra Ladies Open odhlásila. 

Skvělý náskok pěti ran si v průběhu druhého kola vypracovala Švýcarka Morgane Metraux (-11). Zmíněných pět ran na ni ztrácí domácí Agathe Sauzon.