Nejlepší golfový rok 2024 s Golfovými stezkami od TeeTime

Nejlepší golfový rok 2024 s Golfovými stezkami od TeeTime

Letošní golfová sezóna přináší spoustu nezapomenutelných zážitků! Vybraná hřiště v České republice, na Slovensku a v zahraničí jsou spojena do jedinečné mapy plné stezek, které nabízejí nová dobrodružství a šanci soutěžit o ceny a odměny v hodnotě přes 1,5 mil. Kč. Jak se zapojit? TeeTime, autor Golfových stezek, pro vás připravil jednoduchý návod.


Soutěž Golfové stezky 2024 nabízí jedinečnou příležitost objevit nová hřiště a setkat se s dalšími golfovými nadšenci. Tento návod vám pomůže se ve všem rychle zorientovat.

Je o co hrát!

Kromě vzrušení ze hry a nových zážitků hrajete o ceny v celkové hodnotě přes 1,5 mil. Kč! Hlavními cenami jsou luxusní hodinky Omega v hodnotě 175 000 Kč, golfové zájezdy od cestovní kanceláře Snail Travel v celkové hodnotě 150 000 Kč, nebo golfový vozík Geum v hodnotě 140 000 Kč. Navíc, už jen tím, že začnete stezky hrát, máte nárok na 5% slevu na sortiment od specialisty na fitting a golfové vybavení Golf Lab.
PROHLÉDNOUT SI VŠECHNY CENY

 

Jak se zapojit?

Zúčastnit se může každý, kdo si přes rezervační systém TeeTime on-line objedná a zaplatí hru na některém z hřišť stezek. Stačí mít platný účet u TeeTime a vaše dobrodružství může začít! Hra na vybraném hřišti z mapy stezek vám přinese body, které se automaticky načítají na vašem profilu TeeTime.
SLEDUJTE VÁŠ POSTUP

Jak vyhrát?

Nasbírané body se promění v losy do pravidelných losování. Tato losování jsou 14-denní o menší ceny, měsíční o větší ceny, a nakonec proběhne závěrečné losování o hlavní ceny. Čím více hrajete, tím více bodů můžete získat a tím větší šanci v losování máte. Do 14-denního losování vám stačí nasbírané body, do měsíčního se dostanou hráči, kteří v daném měsíci dokončí aspoň 1 stezku. Podmínkou pro zařazení do závěrečného losování je uzavření aspoň 3 stezek.
ZOBRAZIT AKTUÁLNÍ ŽEBŘÍČEK

Naplánujte si hru

Prohlédněte si aktuálních 12 stezek v České republice, 3 na Slovensku a 4 v zahraničí – v Itálii, Španělsku, Portugalsku a Švédsku. Každá stezka vás zavede na unikátní hřiště s novými zážitky a dalšími body do losování o atraktivní ceny.
PROZKOUMAT MAPU STEZEK




Nenechte si ujít

Dne 14. září se uskuteční exkluzivní závěrečný turnaj, kam postoupí 48 hráčů s největším počtem bodů. Nezávisle na tomto turnaji zde proběhne také závěrečné losování o hlavní ceny.

Zažijte léto plné nových golfových zážitků a objevte kouzlo hřišť v Česku, na Slovensku nebo v oblíbených evropských destinacích. Plaťte online, sbírejte body a získejte atraktivní odměny. Kdo se stane hrdinou každých 14 dní, měsíce, sezóny a kdo se v září postaví na start turnaje plného slávy? Buďte u všeho a sledujte průběh celé soutěže na TeeTime webu a Instagramu. Nezapomeňte označit @teetime.cz spolu s hashtagem #golfovéstezky – až budete sdílet vaše golfové zážitky!

Udělejte z roku 2024 svůj nejlepší golfový rok s Golfovými stezkami!