Kousková dohrála v paru ve třetí desítce, premiérový titul pro Taylor

Sára Kousková
Kousková dohrála v paru ve třetí desítce, premiérový titul pro Taylor

Sára Kousková ve třetím kole Ladies Italian Open zahrála v paru a se stejným celkovým výsledkem obsadila solidní čtyřiadvacátou příčku. To Tereze Melecké se finálové představení na Golf Nazionale vůbec nepovedlo.


Amy Taylor udržela vedení ze třetího kola a raduje se ze svého prvního titulu na okruhu Ladies European Tour. Na Golf Nazionale nasázela ve finále šest birdie a i přes tři chybky se může radovat právě ona.

Druhá Španělka Maria Hernandez díky eaglu z poslední jamky pronikla až na druhé místo před domácí Francescu Fiorellini, jež v závěrečném kole trefila hned osm birdie. Česká zástupykně Sára Kousková si v neděli do své skórkarty zapsala tři birdie a stejný počet bogey.

I v celkovém součtu má Kousková na svém kontě par a díky tomu dělí solidní čtyřiadvacáté místo. To druhé české hráčce, která prošla do nedělního zápolení, kolo vůbec nevyšlo.

Tereza Melecká sice na devítce, čtrnáctce a osmnáctce zaskórovala, kromě toho ale hned na polovině jamek o ránu přišla. Skóre +9 tak stačilo až na 66. pozici.