NOVÉ ČÍSLO magazínu Golf Digest C&S v prodeji od 3. prosince

NOVÉ ČÍSLO magazínu Golf Digest C&S v prodeji od 3. prosince

RENESANCE PAPÍRU Je tu pomalu konec roku, poslední letošní číslo, poslední editorial. Ne, nebojte, nebudu vás nudit vánoční melancholií – i když nejlepší vánoční dárek jsme dostali už předčasně, ze světa marketingu. Našli jsme v něm totiž jednu zajímavou větu: „Vrac


GD12-15-coverRENESANCE PAPÍRU Je tu pomalu konec roku, poslední letošní číslo, poslední editorial. Ne, nebojte, nebudu vás nudit vánoční melancholií – i když nejlepší vánoční dárek jsme dostali už předčasně, ze světa marketingu. Našli jsme v něm totiž jednu zajímavou větu: „Vrací se doba tištěných médií.“ Zajímavé. Snad se ta doba papírová opravdu vrací a zasloužíme si být denně na pár minut odpojení a svobodní, s médiem, které pracuje i v režimu off-line a bez wi-fi. Také od golfu je potřeba si občas odpočinout, aby nám nezevšedněl, nebo jsme si ho nepřestali vážit. Proto je prosincové číslo vlastně dvojčíslo. V lednu nevycházíme a na našich tištěných stránkách se potkáme až v únoru. Nezbývá, než vám popřát klidné prožití vánočních svátků, úspěšný vstup do nového roku 2016, a než stačíte všechny dárky vybalit, budeme zpět. I s informacemi, které vám neutečou. Bude to velký rok, jenž vyvrcholí olympiádou, a navíc s novinkami, které pro vás už teď pomalu připravujeme. Těšte se. My se na vás znovu těšíme už nyní.
A CO NOVÉHO v prosincovém čísle magazínu Golf Digest C&S najdete? SIR NICK FALDO – Už se nevrátím GD12-15-faldo Svůj život zasvětil golfu a tvrdí: „Na nového Woodse si budeme muset ještě počkat“. Exklusivně pro Golf Digest a nejen o golfu. 44 BIZARNOSTÍ SEZONY 2015 GD12-15-bizar V golfu nejde jen o turnaje, o vítězství nebo porážky. Golf také přináší situace, jimž se můžete zasmát nebo si poklepat na čelo. MARTIN BEK: Stále věřím v čistý sport GD12-15-bek Má na golf méně času a ve funkci generálního sekretáře poznává, že v golfovém prostředí není jednoduché pracovat, v českém obzvlášť ne. TAJNÝ POHYB, s nímž zasáhnete green každou ranou GD12-15-pohyb Dovolte mi hádat: máte potíže se solidním kontaktem při jednoduchých chipech a pitchích. Zdá se to absurdní, že? A jak na to. UMĚNÍ OCELI: Exotické kovy jsou hnací silou dřev a hybridů GD12-15-ocel Chcete-li vědět, proč dnešní fairwayová dřeva a hybridy napomáhají delším ranám, oprašte své znalosti o přírodních vědách. CZECH PGA TOUR a její význam pro český golf GD12-15-skopovy Původní záměr byl vytvořit sérii turnajů, která by nekončila, když odstoupí hlavní turnajový partner.
V prosincovém čísle se dále dočtete: FOTOMOMENT – Graeme McDowell Neměl téměř nic a teď má téměř vše. Severní Ir moc dobře ví, kdy má překvapit. Zimní golf: ANO I NE Hrstka entuziastů, kteří by hráli za jakýchkoli podmínek, se najde vždy a všude - ANDREJ HALADA VELCÍ FRAJEŘI Sportovci, kteří umí zvládnout víc než jen jeden zápas a ví, jak ze svého umění něco vrátit společnosti. TRENÉŘI ČGF Víte, kdo je trenér golfu ČGF? Není to profesionál PGAC, ale i tak může učit a být za to placen - ANDREJ HALADA Karel Skopový jun. Hrát první jamku v Hodkovičkách opatrně není žádná ostuda. Sean Foley Použijte při drivu stejnou páku jako baseballový nadhazovač. Jiří Šlédr Break & Brain 4 Rest & Win David Carter Na tour jsem našel pár opravdových přátel. Tony Finau Zaměřte se jen na drivy a puttování. Zlepšení přijde rychleji. Pravidla 2016 Změna postoje k některým otázkám. Muži o golfu Proč se při puttování dívám na jamku. Boj o hráče Jak si PGA a European Tour konkurovaly v posledních 10 letech – DANIEL TRHOŇ Čísla hovoří Jak si vedli čeští hráči v sezoně 2015. Komentář Kamarádi do hry na osmdesát minut – ROBIN DRAHOŃOVSKÝ
GD_cover+logoAby vám nic neuniklo, můžete si magazín předplatit jako klasickou nebo e-verzi, případně si předplatné objednat i přes bránu SMS. Více se o předplatném dozvíte ZDE Prosincové číslo magazínu Golf Digest C&S vychází ve čtvrtek 3. prosince 2015.