Kam za golfem v 17. týdnu

Kam za golfem v 17. týdnu

Golfdigest Vám přináší novou rubriku Kam za golfem, ve které se každý týden pro vás pokusíme zmapovat česká hřiště, respektive jaké pobídky nebo novinky můžete očekávat.   Královský golfový klub, letošní nositel titulu Czech Suprerbrands Award a královské hř


Golfdigest Vám přináší novou rubriku Kam za golfem, ve které se každý týden pro vás pokusíme zmapovat česká hřiště, respektive jaké pobídky nebo novinky můžete očekávat.  

Marianky

Královský golfový klub, letošní nositel titulu Czech Suprerbrands Award a královské hřiště v Mariánských Lázních, aktuální a trojnásobný držitel titulu „Areál roku“, nabízejí i v nové sezoně úžasný golfový zážitek v tradičním golfovém prostředí, novou špičkovou gastronomii a přátelskou atmosféru.

     Pro zájemce o hru a návštěvníky resortu je připravena nová multifunkční mobilní aplikace na platformách iOS a Android včetně možnosti rezervace, osobních statistik, birdie cards aj. Rezervace hracích časů je možná i na webové prezentaci klubu www.golfml.cz, kde kromě jiného nalezne návštěvník i seznam turnajů s možností přímého přihlášení se.

     Nejstarší český golfový klub slaví letos úctyhodných 110 let od založení králem Edwardem VII. v srpnu roku 1905. Při této příležitosti bude mj. 22.8.2015 uspořádán tradiční King´s Cup, turnaj, na který jsou pozváni i výjimeční členové klubu Ivan Lendl a Alex Čejka.

     Přijeďte ochutnat golf v tradičním golfovém prostředí, kde na Vás dýchne atmosféra britských hřišť a kde i samo hřiště je velkou sportovní výzvou.

     Těší se na Vás kolektiv pracovníků Royal Golf Clubu, restaurace Medité Golf a Golf shopu Kateřiny Stočesové.

Golf Club Praha 

Golf Club Praha nově nabízí Hrací členství s možností hry na 2 hřištích, Klubové registrace již od 1.000,- Kč a členství dětí a mládeže od 1.000,- Kč. Pořádáme vlastní série turnajů otevřené dospělým i dětem včetně těch bez HCP. Více na www.gcp.cz  se na Vaši návštěvu!   Birdie tour úspěšně odstartovala   Zahajovací turnaj Birdie tour si nenechalo ujít všech 64 přihlášených hráčů, kteří se těšili nejen z krásného počasí, ale i z hodnotných cen, které obdrželi po turnaji. Např. nejlepší muž turnaje získal automobil na víkend od partnera Auto TUkas. Partner přivezl na ukázku k 1. odpališti VW Passat Limousine. Tuto krásnou cenu můžete vyhrát na každém turnaji Birdie tour. V květnu bychom Vás rádi pozvali na turnaj do Benátek (čtvrtek, 14.5.) či na Ypsilonku (čtvrtek, 28.5.). Bližší informace o Birdie tour na www.birdiegolf.cz   04v-4-2014-Logo-lymfom-help (kopie) Zahrajte si s českou profesionálkou pro dobrou věc   V neděli 12. dubna proběhl první z pěti charitativních golfových turnajů v rámci Lymfom HELP Golf Tour. Po dubnovém turnaji v Olomouci se Lymfom HELP Tour By Klára Spilková posune do Čech, a to konkrétně do Prahy, Mladé Boleslavi, Sokolova a ukončení proběhne na Karlštejně. Klára, jako patronka akce, se zúčastní každého turnaje. Hráči se tak mohou těšit na osobní setkání a dokonce  s ní porovnat své síly ve vložené soutěži PAR3. Firmy mají jedinečnou možnost stát se partnerem Lymfom HELP Golf Tour a těšit se z jejich benefitů. Jedním z nich je devíti jamková hra s patronkou projektu. Výtěžek z turnajů bude použit na zajištění ozdravných a rehabilitačních pobytů pro pacienty, kde budou k dispozici také lékaři a fyzioterapeuté, kteří zajistí odborné poradenství a pomoc pacientům. Tour pokračuje 31. května 2015 v Prague City golf a 7. června v Golf Mladá Boleslav www.golfbestalent.cz     Stáhněte si mobilní aplikaci Loreta a zažijte “happy days“ plné výhod Technologický vývoj uhání mílovými kroky a Loreta se snaží nezaspat dobu. Proto jsme pro Vás připravili mobilní aplikaci Vašeho oblíbeného hřiště. Díky aplikaci Loreta ve Vašem mobilu budete mít vždy u sebe: - možnost on-line rezervace vašeho startovního času - birdiecard - výpočet hracího HCP - turnajový kalendář - statistiky hráče - novinky ze hřiště a mnoho dalšího Stáhněte si naši aplikaci a buďte s Loretou stále ve spojení! Jako dárek za stažení od nás získáte jednorázovou slevu 10% na green fee nebo koš míčů na driving range. Stačí zamávat Vaším smartfounem se staženou aplikací na naše recepční a dárek je váš. Každý, kdo se na recepci prokáže staženou aplikací, může vždy jeden den v měsíci využít slevy v rámci HAPPY DAYS!

V rámci happy days můžete využít:logo_2

30% slevu na greenfee 30% slevu na lekci s trenérem 30% slevu na zapůjčení buggy 30% slevu na ubytování 10% slevu na nákup v shopu