KLÁRA SPILKOVÁ – PĚT LET MEZI EVROPSKOU ELITOU

KLÁRA SPILKOVÁ – PĚT LET MEZI EVROPSKOU ELITOU

JE TOMU JIŽ VICE NEŽ 5 LET, když v prosinci roku 2010 teprve šestnáctiletá dívenka, amatérská golfistka z Česka Klára Spilková, způsobila v Evropě senzaci. Jako nejmladší účastnice v historii získala v kvalifikačním turnaji hráčskou kartu na Ladies European Tour. Přestože na


RTG-94-95-GD2-16-SPILKOVAJE TOMU JIŽ VICE NEŽ 5 LET, když v prosinci roku 2010 teprve šestnáctiletá dívenka, amatérská golfistka z Česka Klára Spilková, způsobila v Evropě senzaci. Jako nejmladší účastnice v historii získala v kvalifikačním turnaji hráčskou kartu na Ladies European Tour. Přestože na první vítězství dosud čeká, má již dnes tato mladá jedenadvacetiletá žena na nejvyšším ženském profesionálním okruhu v Evropě za sebou mnoho úspěchů, které si pro české golfové příznivce nepochybně zaslouží zbilancovat. Na konci roku 2015 se Klára Spilková nacházela na 212. místě ženského profesionálního světového žebříčku Rolex Rankings a v roce 2016 si velice pravděpodobně, jako jediný český golfista, vybojuje účast na olympijském turnaji v Rio de Janeiro. – DANIEL TRHOŇ Čeho tedy Klára Spilková za pět let dosáhla, jaká čísla zapsala a jaké jsou její osobností statistiky se dočtete v únorovém čísle magazínu Golf Digest.
GD02-16-usCELÝ ČLÁNEK NAJDETE v únorovém vydání magazínu GOLF DIGEST C&S. Aby vám nic neuniklo, můžete si magazín předplatit jako klasickou nebo e-verzi, případně si předplatné objednat i přes bránu SMS. Více se o předplatném dozvíte ZDE První číslo magazínu GOLF DIGEST C&S roku 2016 vychází již VE ČTVRTEK 4. ÚNORA.