Rocha vychválil olympijské hřiště

Alexandre Rocha, současná brazilská trojka na světovém žebříčku (za Adilsonem Da Silvou a Lucasem Leem), má jen komplimenty pro hřiště, na němž se bude za pár měsíců bude hrát olympijský golfový turnaj.  Do Ria De Janeira dorazil společně s dalšími osmi golfisty na 18-jamk


Alexandre Rocha, současná brazilská trojka na světovém žebříčku (za Adilsonem Da Silvou a Lucasem Leem), má jen komplimenty pro hřiště, na němž se bude za pár měsíců bude hrát olympijský golfový turnaj.  Do Ria De Janeira dorazil společně s dalšími osmi golfisty na 18-jamkovou exhibici, aby si vyzkoušel nejen greeny a fairwaye z návrhářského pera Gila Hanse.
"Hřiště je připravené. Bylo perfektní, dokonale čisté, nedotčené," sypal superlativy na kvalitu a kondici olympijského "kurzu". Podle něj byl důkazem toho, že hřiště je opravdu špičkové, fakt, že cestou na greeny použil všechny hole ve svém bagu. Hansovi posléze řekl, že mu jeho dílo připomíná slavná australská písečná hřiště. "Měl na tváři velký, spokojený úsměv. Řekl mi, že právě o takové hřiště usiloval. Povedlo se mu to, je to fenomenální," řekl rodák ze Sao Paula pro Golf Channel. A jak si Rocha v Rio De Janeiru vedl? Zahrál hned tři rány pod par.