Kam za golfem ve 22. týdnu

Kam za golfem ve 22. týdnu

Golf Resort Black Bridge  Večeře v restauraci zdarma. Všichni platící golfisté, kteří přijdou na 18 jamek, se mohou po hře těšit na večeři – polévku a jídlo z denního menu restaurace. Děti hrají za korunu. Mládež do 16 let v doprovodu platícího rodiče má green f


Golf Resort Black Bridge 
  • Večeře v restauraci zdarma. Všichni platící golfisté, kteří přijdou na 18 jamek, se mohou po hře těšit na večeři – polévku a jídlo z denního menu restaurace.
  • Děti hrají za korunu. Mládež do 16 let v doprovodu platícího rodiče má green fee na osmnáctku i devítku za symbolickou 1 Kč.
  • Sleva pro seniory a studenty i na devítku. Víkendovou slevu jsme rozšířili i na 9 jamek za 600 Kč.
  • www.grcm.cz
  LYMFOM HELP TOUR BY KLÁRA SPILKOVÁ 2015 Lymfom Help o.s. pořádá ve spolupráci s profesionální golfistkou Klárou Spilkovou již 4. ročník nadační celorepublikové golfové tour, která se uskuteční v rámci 5-ti golfových turnajů: 12. 4. 2015 Golf Resort Olomouc 31. 5. 2015 Prague City Golf Zbraslav 7. 6. 2015 Golf Mladá Boleslav 25. 6. 2015 Golf Club Sokolov 27. 8. 2015 Karlštejn. Cílem golfové tour je zviditelnit občanské združení Lymfom Help o.s., které od roku 2005 zajišťuje podporu a pomoc pacientům s maligním lymfomem, stejně tak jejich blízkým a přátelům. Získané finanční prostředky z golfové tour budou použity pro realizaci edukačně – pohybového víkendu v lázeňském prostředí. (více ZDE.) BENEFIČNÍ TURNAJ - WHITE LIGHT I. Již tradiční turnaj patřící k vrcholům první poloviny turnajové sezóny. Hraje se systémem STABLEFORD v kategoriích I.SPOLEČNÁ = HCP 0,0 až 22,0; II.SPOLEČNÁ = HCP 22,1 až 33,0 a III.SPOLEČNÁ = HCP 33,1 až 54. Výtěžek benefičního turnaje bude použit na poskytování služeb lidem v obtížných situacích a léčbu drogově závislých, kterou realizuje občanské sdružení WHITE LIGHT. Po skončení turnaje se bude od 20:00 konat na terase klubovny lampionový večírek s živou hudbou. Dámy budou mít vstup povinně v dlouhých šatech s kloboukem a pánové v košili s motýlkem. Další pokyny k účasti a doplnění programu bude následovat. (více ZDE.) VINAŘSKÁ TÚRA - VINO HORT Vinařská túra IV. VINO HORT pokračuje. Vinný sklep se nachází v Dobšicích u Znojma. Firma klade důraz na výběr zdravé suroviny s fyziologickou vyzrálostí.Technologie zpracování hroznů se liší podle odrůd. Nebojí se novinek a experimentů, jsou-li v souladu s přírodou a přirozenou tvorbou vína. Největších úspěchů vinařství sbírá v technologii růžových vín. Po první devítce ochutnávka 6-8 vzorků, z nichž si můžete nakoupit víno domů. NAVÍC - degustace vinných moštů VINO HORT! (více ZDE.) 1. PODĚBRADSKÝ FAMILY CUP - TURNAJ DVOJIC Family Cup je soutěž dvojic, které hrají na součet stablefordových bodů. Dvojici tvoří členové klubu (rodinní příslušníci, kamarádi a přátelé členů klubu) Hraje se o vítězství v jednotlivých turnajích i o celkové vítěze túry, do celkového pořadí se započítávají dva nejlepší výsledky z celé série. (více ZDE.) DĚTSKÁ KUNĚTICKÁ TOUR 2015 Turnaj určen pro děti bez HCP, děti do 7 let hrají na 6 upravených jamkách a děti od 8 do 12 let hrají na 9 upravených jamkách. Podrobnější informace najdete v propozicích Tour v příloze. (více ZDE.)