KAM ZA GOLFEM uprostřed léta

KAM ZA GOLFEM uprostřed léta

ZAHRAJTE SI S NÁMI Golfová série Golf Digest Open Tour 2015 pokračuje ve čtvrtek 30. července v Mladé Boleslavi. Hraje se za zvýhodněné hrací fee a startovné je pro naše předplatitele zcela zdarma. Specialitou bude vložená soutěž o nearest to the pin, kde si na dvanácté jamce


ZAHRAJTE SI S NÁMI Golfová série Golf Digest Open Tour 2015 pokračuje ve čtvrtek 30. července v Mladé Boleslavi. Hraje se za zvýhodněné hrací fee a startovné je pro naše předplatitele zcela zdarma. Specialitou bude vložená soutěž o nearest to the pin, kde si na dvanácté jamce budete moci zahrát nejen o ceny, ale také si nechat poradit od jednoho z našich nejlepších profesionálů, kterým je Filip Mrůzek. Na jamce sponzorované naším partnerem Wilson Staff si tak můžete zahrát o drobné ceny a vyhrát může opravdu každý. Každý také jako dárek obdrží originální birdie kartu hřiště. (více ZDE)   BLACK BRIDGE A VÝHODNÁ AKCE NA LÉTO: VÍKENDOVÁ ODPOLEDNE Přijďte si zahrát golf v sobotu nebo v neděli odpoledne! Od června do srpna jsme pro víkendové hráče v časech od 14.30 připravili tyto výhodné nabídky:
  • Večeře v restauraci zdarma. Všichni platící golfisté, kteří přijdou na 18 jamek, se mohou po hře těšit na večeři – polévku a jídlo z denního menu restaurace.
  • Děti hrají za korunu. Mládež do 16 let v doprovodu platícího rodiče má green fee na osmnáctku i devítku za symbolickou 1 Kč.
Sleva pro seniory a studenty i na devítku. Víkendovou slevu jsme rozšířili i na 9 jamek za 600 Kč.   GOLF ŠTIŘÍN: ČERVENCOVÉ HAPPY HOURS Využijte speciální nabídky na měsíc říjen a přijďte si zahrát golf na štiřínské hřiště. Cena green fee v období od 1.7.-31.7.2015 činí 300,- Kč/os., při obsazení celého flightu je cena stanovena 800,- Kč/flight. Tato cena je platná od pondělí do pátku po 17. hodině. V ceně green fee není zahrnuta poukázka na denní menu.   RODINNÝ FESTIVAL GOLFU V OSTRAVICI Dne 26. července pro Vás připravujeme ojedinělou akci "Rodinný festival golfu v Ostravici". Tato událost bude pro rodiče i jejich děti skvělou příležitostí, jak se začít učit golf společně. Budou moci nahlédnout, jak to chodí v Golfové akademii, zažijí den plný zábavy a budou si moci vyzkoušet vše, co s golfem souvisí. Naši trenéři jim vše trpělivě vysvětlí a ukáží, a mimo to se všichni budou moci zúčastnit zábavných her a soutěží v základních golfových dovednostech. Na ty nejšikovnější budou čekají i zajímavé ceny. Rádi bychom proto pozvali návštěvníky všech věkových kategorií i golfových úrovní. Přijďte zažít opravdový význam rčení "Rodina na golfu" a využijte volných aktivit a lekcí od zapálených golfových profesionálů. Pro všechny účastníky Rodinného golfového festivalu je tato možnost nabídnuta jako bezplatný bonus ke dni strávenému s těmi nejbližšími v překrásném prostředí Golf & Ski Resortu Ostravice. Ti z vás, kteří golf již na jakékoliv úrovni hrajete, navíc nezapomeňte využít lákavé nabídky pro tento den a po 15. hodině si zarezervujte svůj startovní čas na ostravickém mistrovském golfovém hřišti za jedinečnou cenu 690,- Kč/9 nebo 18 jamek.   TURNAJ DVOJIC V OSTRAVICI Zahrajete si se svými známými na 9 jamek a budete svému parťákovi fandit o to více, když se vám vaše stablefordové výsledky budou sčítat. Můžete si pak rodinnou (či jinak propojenou) formu porovnat s ostatními dvojicemi. (více ZDE)   HODKOVIČKY TOUR 2015 BY ALBIXON Golfová Tour v Praze se hraje o zahraniční zájezd, členství v Hodkovičkách na rok 2016, LCD televize, mobilní telefony, horské kolo PRODOLI, vouchery na partnerská hřiště, víno SPIELBERG, pivo LOBKOVICZ, časopisy FORGOLF, GOLFDIGEST, thajské masáže TAWAN, golfové vybavení BRIDGESTONE a plno dalších cen. Hlavní cenou celé Tour je golfový zájezd pro dvě osoby. Hodnotné ceny jsou připraveny minimálně pro prvních 6 hráčů v každé kategorii hráčů Tour. Bodování Tour: Každému hráči se po skončení turnaje bude započítávat počet bodů podle toho, na kolikátém místě se umístil. Poslední hráč získává jeden bod, první tolik, kolik hráčů v jeho kategorii porazí. Vítězem celé Tour se stává hráč, který nasbírá nejvíce bodů. Počítá se maximálně 10 nejlepších výsledků. (více ZDE)